I SI CREÉS LA MEVA PRÒPIA EMPRESA?

NOU SEMINARI DEL COL·LEGI DE PUBLICITARIS I RELACIONS PÚBLIQUES DE CATALUNYA

El seminari pretén desenvolupar, a través de la discussió de casos i exemples pràctics, un conjunt de coneixements bàsics relatius a la problemàtica empresarial, des dels començaments de l’empresa, fins a les seves primeres fases de desenvolupament. El curs està organitzat pel Col·legi amb la col·laboració de VAE (Voluntaris en Assessoria Empresarial), organització independent, sense ànim de lucre, que ofereix els seus serveis d’assessoria a empreses, organitzacions, professionals i emprenedors per canalitzar, consolidar o millorar el seu projecte empresarial.

METODOLOGIA

El Seminari està estructurat en 8 sessions d’hora i mitja cadascuna. En cada sessió es tractarà un tema mitjançant un cas pràctic. Les sessions tindran lloc els dilluns i dimecres del mes de febrer, de 19 a 20’30 h.

PROGRAMA

En aquest enllaç trobaràs la informació completa sobre el programa del curs: el tema, cas pràctic i professor de cada sessió.

Dates: dilluns i dimecres del mes de febrer de 2014 – Horari: de 19 a 20.30h – Lloc: seu del Col·legi – Preu inscripció: Col·legiat/afiliat: 30€ | No membres del Col·legi: 90 € – Informació i consultes: 93 451 30 69  *  info@colpublirp.com – Inscripció: A través del següent formulari

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s